Акция срещу дрогата в Петрич и Сандански, има задържани „дребни риби“

При проведена вчера в гр. Петрич, специализирана полицейска операция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества, от полицейски служители на РУ-Петрич, е извършена проверка на жилище, обитавано от 19-годишен петричанин.

Намерена и иззета е около 8,32 грама суха, тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. По случая е образувано бързо производство.

От полицейски служители на РУ-Сандански, в гр. Сандански, е извършена проверка на 17-годишен младеж и 23-годишен мъж от града, при която у 17-годишния е намерена и иззета около 55 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис.

В хода на работата по случая полицейските служители установяват лицето, разпространяващо наркотичното вещество, а именно 21-годишен от гр.Петрич.

У същия е намерена и иззета около 3,45 грама тревиста маса, а в управляван от него лек автомобил „Алфа Ромео“ – около 3,86 грама тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис.

Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *