Александър Мацурев и съветници от ГЕРБ дариха над 300 пакета с храна

Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев, заедно с кмета на Добринище – Петър Галчев, общински съветници и членове на партията раздадоха над 300 пакета с храна и 1000 маски. Хранителни продукти и предпазни средства получиха жители на Банско, Добринище и селата Места, Кремен, Обидим, Осеново, Гостун и Филипово.

„Продуктите, които подбрахме, са българско производство и с високо качество. Инициативата ни не е за първа година, ежегодна е, но за първи път в ситуация на извънредно положение заради заразата COVID-19. Ето защо сега, в тази ситуация, трябва да си помагаме още повече и да бъдем още по-съпричастни към другите, особено към хората в затруднено положение”, коментира Александър Мацурев.

Той подчерта, че най-светлият християнски празник Великден е още една причина да си припомним какво е да сме обединени, сплотени и добри. Точно сега, повече отвсякога трябва да бъдем и солидарни.

„Благодаря на всички, които се включиха в инициативата. Благодаря за топлото посрещане на жителите във всички населени места”, каза още народният представител от Банско.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *