Андрей Новаков: На 11 юни ще направим голямо откриване на кампанията

Андрей Новаков: На 11 юни ще направим голямо откриване на кампанията

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира в Районната избиратена комисия – Благоевград листата си с народни представители за предстоящите парламентарни избори на 11 юли 2021 г. Документите бяха внесени от областния координатор и евродепутат Андрей Новаков и областния организационен секретар Даниела Савеклиева. Заедно с тях бяха и част от кандидатите за народни представители.

„На изминалите парламентарни избори ГЕРБ-Благоевград постигна втори най-добър резултат в страната, сега се целим в първото място и съм убеден, че можем да го постигнем с отбора, с който се включваме в изборната надпревара. Водач на листата отново е Росен Желязков, бивш министър на транспорта. По негово време се реализираха едни от най-мащабните инфраструктурни проекти”, заяви Андрей Новаков след регистрацията в РИК.

Той коментира, че средна възраст на кандидатите е под 40 години, като в листата са включени и млади хора, освен досегашните народни представители Георги Динев, Александър Мацурев, д-р Тончев и Стефан Апостолов. „Втори в листата е досегашният областен управител Бисер Михайлов. Той не се нуждае от оценка, различна от тази, която вече му бе дадена – Областна администрация-Благоевград беше наредена на първо място в страната по ефективност на работа”, уточни Андрей Новаков.

Според него тази кампания ще е по-различна не само, защото преди два месеца, мерките не позволяваха големи срещи с хората.

„На 11 юни ще направим голямо откриване на кампанията в зала „Скаптопара“, на което да представим цялата листа, малко по-празнично, извън КОВИД темата. Аз мисля, че това ще е една от темите. Когато беше трудно, направихме така, че страната ни да мине през тази криза. Сега е лесно да се критикува. Когато трбваше да се взимат тежките решения, ние го направихме и сега можем спокойно да погледнем хората в очите и да кажем какво сме свършили и какво можем още да направим.

Кампанията няма да е позитивна, съдейки по това, което се случва. ГЕРБ е бил в опозиция три пъти. Няма от какво да се страхуваме. След месец ще докажем, че вървим по пътя към успеха”, допълни областният координатор.

Ето и пълната листа с кандидати за народни представители на коалиция „ГЕРБ-СДС” в 1 Многомандатен избирателен район:

Росен Димитров Желязков – юрист
Бисер Николов Михайлов – юрист
Георги Запрев Динев – инженер, икономист
Стоян Костадинов Стоев – мениджър
Д-р Емил Серафимов Тончев – лекар
Александър Иванов Мацурев – икономист
Никола Любенов Джингаров – педагог
Наташа Атанасова Стоянова – инженер-агроном
Николая Валентинова Илиева – архитект
Елена Димитрова Ташкова – компютърен инженер
Николай Стоянов Стоянов – предприемач
Мехмед Юсуф Мюхтар – икономист
Атанас Кирилов Чолаков – предприемач
Никол Янкова Тимева – Митрева – педагог
Ваня Кирилова Гатдерова – културолог
Любомир Валентинов Богоев – филмови изкуства и монтаж
Георги Иванов Матеев – педагог
Мартин Петров Златарски – студент по фармация
Александър Николаев Петков – филолог
Михаил Георгиев Тонков – предприемач
Ангел Димитров Шопов – педагог
Стефан Апостолов Апостолов – финансист

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *