Анелия каза Да! на по-младия Захаринов

Фолкаджийката Анелия предприе най-важната крачка в живота си и се сгоди за богаташа Любомир Захаринов. Хубавицата, която от две години си загуби ума по по-младото си гадже се похвали с  диамантен пръстен, който получи от милионера на рождени си ден.

Чаровната брюнетка, която до сега никога не е афиширала аферите си с мъже все пак успя да прежали развода с Коко Динев. С когото сключи брак преди много години и роди от него единствената си дъщеря Ивон , която отгледа сама. И след като наследнчката й порасна Анелия за първи път даде гласност на връзката си с новия си любим и даже заживя в една къща с него.

Любомир Захаринов е с 6,7 години по-млад от актуалната си половинка, но й предложи брак. Той е бизнесмен-милионер и има един провален брак до сега, от който е татко на две деца. Ани е категорична, че тя не е причината за развода на любимия си, но тези които я познават не й хващат вяра.

Влюбената певица успя да се вземе в ръце когато Захаринов й кръшна с Алекс Богданска, вгорчи живота на моделката, а на него му прости забежката. А сега е готова да мине под венчило с него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *