Арестуваха за втори път бившата жена на Каплата

Бившата съпруга на Васил Капланов – Петя е отново арестувана, съобщава 24chasa.bg. Тя е била отведена от дома си от полицаи вчера около 15 ч. Петя Николова бе задържана за 24 часа в края на миналата седмица, и освободена.

Не е ясно каква е причината за нейното ново задържане. Капланов бе за пореден път арестуван и получи второ обвинение – закана с убийство.

На 31 юли вечерта в джипа на Каплата се качва 43-годишният Янек Миланов и оттогава следите му се губят. Двамата имали конфликт, защото преди години Янек е имал връзка с Петя Николова.

Адвокатът й каза, че не знае каква е причината за задържането на жената. Предполага, че е нейният отказ да даде биологичен материал за ДНК изследване, но уточни, че това е само предположение и повече от 3 часа не е допуснат да влезе в ареста, за да разговаря с нея и да види документи.

При престоя на Петя Николова-Капланова в полицията и при вземането на ДНК проба адвокатът й Ивайло Алексиев не е бил допуснат. Наложило се е клиентката му да се прибира сама от София.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *