Атанас Камбитов сигурен в успеха на Цветанов и „Републиканци за България“

Новият политически проект „Републиканци за България“, начело с Цветан Цветанов, ще бъде успешен. Сигурен съм! Така бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов коментира създаването на партията на бившия втори в ГЕРБ.

Неотдавна самият Камбитов също напусна управляващите и последва Цветанов.

„Защото познавам хората, с които сме заедно, защото зная как работят и защото каузата е една! Всички достойни и успешни българи (у нас и по света), искащи промяна, искащи да направят България просперища, сигурна държава и уважаван член на евроатлантическото семейство!“, написа във фейсбук Камбитов.

Цветан Цветанов се раздели официално с ГЕРБ през лятото. До този повратен момент се стигна след разрив в отношенията му с премиера Бойко Борисов след Апартамент Гейт. Цветанов учреди новата си партия вчера в НДК.

Сред основните цели на партия са: гарантиране на гражданските права на територията на Република България и Европейския съюз, осигуряване на равни възможности за всички хора, повишаване на качеството на живот и осигуряването на възможност за ускорено икономическо развитие на отделните региони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *