Банкнота под килима привлича парите към дома

Килимът е една от вещите, с които можем да придадем уют и стил на дома си и разбира се, да си осигурим топлина в студените дни. Но в по-стари времена на него се е гледало като на магически предмет, който може да защити обитателите на жилището от лоша енергия и да им донесе хармония. Смятало се е, че в дом, в който има килим, ще цари разбирателство и щастие.

Любопитно е, че според старите предания магическите сили на килима зависят от неговата форма. Кръглите постелки са носители на мир, спокойствие, любов, топлина и щедрост. Желателно е те да се разполагат в спалнята, гостната, дневната или други помещения от дома, за да действат сплотяващо на семейството. Квадратните и правоъгълните килими пък са носители на друг тип енергия. Те се свързват повече с материалния подем и професионалния просперитет. Така че биха ви донесли късмет, ако ги поставите в кабинета или офиса си. Подходящи са още за библиотеки, споделени пространства за работа, кантори.

Съществуват и някои прости ритуали с килим, с които можете да привлечете късмета си. Ако страдате от безпаричие, поръсете морска сол под постелката в дома си. Това ще привлече пари в живота ви и ще стабилизира финансовото ви положение. Има и друг начин да увеличите състоянието си с помощта на килима. Проверете кога е следващото пълнолуние и три дни преди да е настъпило, сложете под килима у дома най-едрата банкнота (тя трябва да е здрава и нова), която имате у себе си.

Когато настъпи, когато Луната се окръгли, я върнете на предишното ѝ място. Килимът може да ви помогне, но също така и да ви навреди, ако не знаете как да боравите с него. Така например, ако се нанесете в нов дом, никога не бързайте да застилате килим на пода, без да сте го измили първо. Ако направите това, старата енергия от предишните обитатели на жилището ще остане заклещена под килима и ще ви се отрази негативно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *