Банско подарява уикенд почивка на медиците от първа линия

Община Банско, концесионерът на ски зоната и Алиансът за популяризиране и развитие на туризма в региона ще стартира инициативата „Безплатен уикенд в Банско за медиците от първа линия в борбата срещу COVID-19“, предаде travelnews.bg.

Всички представители на туристическия бизнес в курорта ще имат възможността да участват като представят:

  • квота от минимален брой стаи в зависимост от възможностите на управлявания от вас обект;
  • помещения (двойни стаи или едностайни апартаменти), на разположение през сезона за определен брой лица;
  • безплатно настаняване за уикенд (петък-неделя) за двама;
  • изхранване на полупансион (закуска и вечеря);

Използването ще става по предварителна заявка и след потвърждение от всеки хотел (обект за настаняване).Община Банско ще координира официалната комуникация с държавните органи, а по време на сезона ще предостави безплатно услуги за гостите на инициативата в сферата на културното наследство, спорта и туризма.

Фирмата концесионер на ски пистата пък ще предостави безплатен двудневнен пакет (лифт карта, ски оборудване и ски училище) за двама.

Подборът на гостите ще става съгласуван с Националния Оперативен Щаб, като всяко здравно заведение ще предостави списъци на членовете на екипите си, които отговарят на критерия за участие инициативата. За целта до 15 ноември 2020 г. Хотелиерите трябва да потвърдят броя стаи и описание (снимки) на обекта, който предлагат, както и контакти за връзка и резервации.

Тези обекти ще бъдат публикувани и рекламирани като участници в кампанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *