Банско ще е домакин на ежегодна среща на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти

Банско ще е домакин на ежегодна среща на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти

Банско ще е домакин на ежегодна среща на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА) от 15 до 17 юни, съобщиха от пресцентъра на общината. Форумът е под мотото „Четири сезона туризъм на преживяванията – Банско“, допълват оттам.

Акцент в програмата на 21-та годишна среща са информационно – разяснителни сесии за възможностите за финансово подпомагане на туроператорската и агентската дейност в сложната пост-ковид ситуация, посочват от пресцентъра. Очаква се на нея да присъстват министърът на туризма, генералният мениджър на Lufthansa Group за България, Румъния и Молдова, генералният мениджър на AMADEUS за Турция и Северна, Централна и Южна Европа, както и изпълнителният директор на „Летище София“, съобщават от общинския пресцентър.

Срещата се организира със съдействието на Община Банско и Съюза на туристическия бизнес в града. По традиция програмата ще включва и богата съпътстваща част, разработена с партньорската подкрепа на Сдружение „Съюз на българския туристически бизнес в Банско“.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.