Бащата на битото дете: Тати, обичам те, ще бъдем пак заедно

Бащата не битото от майка си 3-годишно дете записа видеоклип заедно със свой приятел, който му помага в битката да си върне момиченцето. В него Денис Нгуен се обръща към дъщеря си с думите: Тати, много си те обичам, ще направя всичко възможно да си те взема и да си бъдем двамата щастливи заедно.

Видеото е публикувано от негов прител Мартин Янчев. „Денис споделя, че е тотално разбит и ще опита да вземе детето си. Моля ви, хора, нека да го подкрепим, нека помогнем на бащата да си върне детенцето и да бъдат заедно. Той е отговорен баща, работи по 12 часа, вярвам му“, казва Янчев.

В клипа той споделя гледната точка на таткото на момиченцето, чиято майка засне видео, показващо как го бие. Жената, която в от Перник и по думите на Денис попаднала в секта, проявявала агресия, както към детето, така и към мъжа си. Тя не е признавала някои празници, които всички ние отбелязваме, имала си неин бог. Видеата, в които бие детето изпращала на приятел на Денис.

В личния си профил във Фейсбук таткото непрекъснато споделя снимки на детето си, а днес благодари на хората, които го подкрепят. „Благодаря на всички че ми помагате да си върна малката ми принцеса“, написа Денис Нгуен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *