Бащата на загиналия абитуриент със 120 км/ч убил дете на пътя преди години

Бащата на загиналия абитуриент със 120 км/ч убил дете на пътя преди години

Трагедията със загиналия снощи абитуриент Илия Терзиев от Сатовча е най-коментираната тема в района днес. Младото момче загина, падайки с колата си в дерето на разклона за село Кочан и издъхна на място. Случаят потресе селото, както и всички, които познават семейството. Хората припомнят страшен инцидент от преди повече от 13 години с участието на бащата на Илия, военният Георги Терзиев.

През 2008 година, Терзиев, пиян зад волана, след литър и половина ракия и със 120 км в час, премазал и убил на пътя 12- годишно момченце. За престъплението си той бе осъден на 3 години затвор, припомня Struma .com.

Излежа присъдата си в Бобовдол. Тогава майката на момченцето едва не умря от ужас, а трагедията за семейството бе голяма. Илия живеел с майка си в София

Снощи със съученици и приятели решили да направят купон, събрали се и пийнали здраво. Около 2 часа трезви момчета го закарали до село Сатовча, но Илия силно възбуден от приятните емоции запалил колата и тръгнал да се връща на купона. По пътя, преди село Кочан, изтървал управлението и полетял в дерето, изхвърчал е от автомобила, тъй като баща му го намерил днес, около 11 часа, извън колата.

Съученици и приятели, участниците в купона снощи са в шок. Трагедията разтърси цялото село. Говори се, че Илия ще бъде погребан в абитуриентския си костюм, а в селото ще бъде обявен ден на траур заради нелепата смърт на един млад човек.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.