Бербатов в Благоевград: Имам екип от специалисти, но ако нещата не тръгнат, псувайте мен

Бербатов в Благоевград: Имам екип от специалисти, но ако нещата не тръгнат, псувайте мен

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов бе посрещнат от 50-ина представители, предимно на аматьорски футболни клубове, на стадион „Христо Ботев“ в родния му Благоевград вчера вечерта.

Бившият национал пристигна с двама от ключовите членове на екипа си – адвокат Петър Величков и Борис Станков. „Пичове, готови ли сме?“, стопи леда между себе си и аудиторията почетният гражданин на областния център на Пиринско, който не седна цели 90 минути (точно колкото един футболен мач) през цялата среща, проведена на главната трибуна, пише „Струма“.

„Ако някой друг дойде и застане така, пред вас, искам да ми звъннете. Властта е у вас. Събирате се 1/3 от клубовете и сваляте този, който се кичи с титлата президент на футболния ни съюз. Това не му е бащиния. Чудя се как досега не сте го направили? Не разбирам от доста неща, но имам екип от тесни специалисти, в който всеки си знае мястото. Ако впоследствие нещата не тръгнат, псувайте мен.

Парите от ФИФА и УЕФА са много, има и за аматьорския футбол. Има, но някой трябва да ви подготви как да ги вземете. Ако сте доволни и щастливи да ви държат роби, мълчете и търпете. Когато става въпрос за футбол – аз съм такъв. Подвиквам, емоционален съм“, обърна се към хората Д. Бербатов.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *