Бившата на Рачков вдига сватба до дни с мъжа-мечта за нея

Бившето гадже на Димитър Рачков – Анита Димитрова призна, че вдига сватба на 11 април със своя мъж-мечта. Двамата обаче не чакат наследник, каквито слухове витаят в публичното пространство, а виза за Америка, която ще позволи на нашенката да ходи по-често с мъжа си зад океана.

Анита обясни, че двамата с богаташа, който е етнически немец, но е роден в САЩ, бързат да застанат пред олтара и по друга причина. Брат ѝ ще бъде абитуриент през май и тя не искала празника му да съвпадне със сватбата, предава Hotnews.bg.

Анита призна в интервю за подкаста NAYcast, че от съвсем малка била страстна фенка на „Господари на ефира“, където изгря звездата на Рачков. „Буквално лягах и ставах с предаването. И когато един ден на улицата видях Митко, много се развълнувах, ама и той добре си ме поогледа“, спомни си първата им среща тя. Убедена е, че тогава се е намесила съдбата.

Двамата се видели за първи път в Стара Загора. Анита била на гости на приятели, когато през декември градушка се изсипала над града. Блондинката се скрила под навес на паркинг, в който била и колата на артиста. Двамата просто разменили няколко погледа, но месец по-късно Анита взела участие в музикален клип на братя Аргирови, в който участвал и той. Без притеснение признава, че тя била активната страна и започнала да го преследва, но уточнява, че просто искала да вземе автограф и да се снима с него. След снимките той я поканил на среща.

„Аз наистина много го обичах. Открих в него много неща“, споделя към днешна дата Анита, която смята, че голямата разлика във възрастта им не е била пречка за отношенията им. „Парите пък са били последното, за което съм била с него“, отсича тя.

Двамата заживели заедно, когато тя е едва 19-годишна и твърди, че попивала много житейски опит не само от тогавашния си любим, но и от негово обкръжение – Маги Халваджиян, жена му Кремена, които я приели с отворени обятия. Дава си сметка, че Рачков и хората около него са я изградили като личност, и затова ще им е винаги благодарна…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *