Бившият студентски лидер в ЮЗУ Стефан Иванов на рождения си ден: 45 години не стигат!

Емблематичният студентски лидер в ЮЗУ – Благоевград от зората на демокрацията Стефан Иванов чества 45-и рожден ден. Личния си празник той посрещна със семейство си – съпругата Диляна и двете им деца, в столична пицария.

Рожденикът, който е учител по история и зам. директор на столичното 149-о СУ „Иван Хаджийски”, бе обсипан с пожелания за здраве, късмет, професионални и творчески успехи от колеги и приятели.

На страницата си във Фейсбук той резюмира житейския си път с историческа препратка към мотото на първите митинги на СДС: „45 години не стигат! Доста неща свърших през тях, но и още съм планирал, ако е рекъл Господ! В личен план се моля за здраве на мен, семейството, близките и приятелите ми, а в обществен – за повече смелост и мъдрост от страна на свободните хора!“.

Припомняме, че наскоро той издаде първия си роман. Книгата, озаглавена „Песента на Славея“, проследява съдбата на петима млади българи през 1984 година. Действието е наситено с обрати, силни чувства, тормоз, решителност.

Въпреки че този художествен роман е измислица, той разказва за реални събития и ще накара всеки човек да преоткрие себе си, разкрива за „Струма“ Стефан Иванов. Той възнамерява да представи книгата си през есента и в Благоевград, откъдето започна политическата му кариера в СДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *