Бивши орлета посрамиха новия проект „Пирин“, „Оставка“ на стадиона в Симитли

С отбор и треньорски щаб, пълен с бивши орлета, новакът във втория ешелон „Септември“ /Сим/ посрами новия проект „Пирин“ с 2:0, а от клетката за гостуващата агитка мощни викове „Оставка“ огласиха стадиона край река Струма, насочени към треньора Уорън Фийни, пише в. „Струма“. Вбесени ултраси от областния център опитаха да обсадят след мача изхода на съоръжението в очакване на рейса с любимците си. На възгласите „Заплатаджии“, „Дискотекаджии“ и „Елате при нас, ако ви стиска“ се отзова капитанът Николай Бодуров, който дълго време разговаря със запалянковците в опит да ги успокои след невзрачното представяне на тима.

В сравнение с предното домакинство срещу „Янтра“ пиринският наставник прибягна до една принудителна промяна, след като на стимулиращото занимание в деня на мача травма получи Александър Дюлгеров. Изненадващо мястото на левия фланг на отбраната зае номинално централният бранител Димитър Митев, а квалифицираният бек Архан Исуф остана на пейката близо час, преди да го замести. Трудно сдържа недоволството си от решението за ранна смяна Антон Карачанаков, който единствен се осмеляваше да стреля през първата част по посока на противниковата врата, но имаше малшанса малко преди антракта ударът му с глава да срещне напречната греда. С нищо не впечатли появилият се вместо него Джордж Оукли, с което си докара гнева на привържениците.

Депутатският син Запро Динев се превърна в големия герой за домакините пред погледа на своя баща Георги Динев. Петричкото попълнение на симитличани, което не се отличава с ръста си, порази целта с глава в 16-а мин., а в 34-а мин. след негов изстрел и рикошет в гредата топката се удари в тялото на вратаря Петър Петров и за втори път се озова в мрежата му. До края хората на Фийни не успяха да се отърсят от шока и се прибраха в съблекалнята под залп от освирквания и нелицеприятни скандирания.

„СЕПТЕМВРИ“ /СИМ/: Тейлър, Кр. Михайлов (78-К. Николов), Мунин, Стоилков, Гогов, Вакадинов, Василев, Младенов, Иванов (83-Лулейски), Динев (68-Карадачки), Карапетров.

„ПИРИН“: Петров, Бастунов, Ст. Николов, Митев (57-Исуф), Бастунов, Станоев, Сп. Георгиев, Манолев, Пр. Йорданов, Аийна (76-Хендерсън), Карачанаков (46-Оукли).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *