Биляна Гавазова получила… туршия за Св. Валентин

Родните звезди не пропуснаха да отбележат празника на любовта Св. Валентин. Навръх 14 февруари те засипаха социалните мрежи със снимки на подаръците от любимите си хора. С най-нетипична изненада се похвали тв водещата Биляна Гавазова. Вместо романтичната класика от рози и бляскаво бижу журналистката получи един буркан с царска туршия и един с кисели краставички. „Сладко – кисело, също като любовта. Сърцето няма етикет и цена. Честит празник!“, написа Биляна към снимката, на която позира с вкусния армаган.

Рано сутринта на Св. Валентин се събудила и Лили Иванова от позвъняването на куриер на вратата на апартамента й. Примата посрещнала първите часове на Деня на влюбените с красива кошница с цветя и послание от един от най-близките до сърцето й хора – доц. Андреев. Именно той и клиниката му се грижат за здравото зрение на естрадната звезда, а лекарят не пропуска да я изненадва с жестове за всеки празничен ден от календара.

С един букет за два повода се разминала тв водеща Гала. Тъй като само ден преди 14 февруари тя отпразнува своята 53-та годишнина, нейният любим Стефан решил да спести пари от двоен подарък, но за сметка на това нацелил вкуса й и я зарадвал с любимите й цветя – лалета.

В разгара на работния ден рози получила и Илиана Раева. Нейният съпруг Наско Сираков е заклет романтик и през годините неведнъж я е изненадвал с вечери на свещи и почивки, като преди време дори напълнил частния басейн в палата им в „Драгалевци“ с хиляди листа от червени рози.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *