Благоевградчанин направи на Слънчев бряг първият в България бар за дневни партита

Благоевградчанинът Йордан Николов отвори на централния плаж в Слънчев бряг първият в България бар за дневни партита по подобие на световната верига Nikki beach. На откриването са се забавлявали над 700 души и въпреки слабия сезон в морския ни курорт благоевградчанинът не се оплаква от липса на туристи, пише в. „Струма“.

„Идеята я заимствах от това, което съм виждал в скъпите световни курорти – Сен Тропе, Марбея, Тайланд, Дубай… Направихме го в същия стил и това е нещо, което досега го нямаше в България“, коментира благоевградчанинът. Дневните партита са с известни диджеи и с програма с балет, циркови артисти, цигулари, саксофонисти. Купонът започва всеки ден към 13 ч. и продължава до към 18 часа.

Йордан Николов държи и нощна дискотека в Слънчев бряг, която отвори миналата година, собственик е и на „пиратски“ кораб за туристически обиколки.

„Като цяло още няма много туристи. С Веселин Борисов от Благоевград, който държи „Бедрум“, държим „фронта“ в Слънчев бряг“, отбеляза бизнесменът. „Слънчев бряг е огромен комплекс и само с българи е трудна работа да функционира. Аз не се оплаквам, при мен има хора, но аз не съм определящ, защото работя основно с българи. А като цяло туризмът тук се крепи на чужденците и доста от големите хотели още не са отворили, защото да работят с 20-30 % от капацитета са на загуба. Но при „пиратския“ ми кораб, на който работя основно с чужденци например, е много зле. Ако преди го пусках да излиза по 3-4 пъти на ден, сега излиза един път на 3 дни“, разкри подробности за ситуацията на Българското Черноморие Йордан Николов.

Той е известен с екстремното си хоби да кара джет ски и е сред малцината българи, които представят страната ни през последните години на световното първенство, което се провежда през декември в Тайланд. Миналата година той стана трети, и то след като предишната година претърпя инцидент и се удари по време на тренировка. „Една година по-късно се върнах по-здрав отпреди и станах трети в сериозната конкуренция на над 150 състезатели от цял свят. Възстановяването ми от инцидента ми отне около 6 месеца и още 6 месеца тренировки след това“, разкри бизнесменът. Той коментира, че за състезанието се готвел във Франция и Унгария, когато намирал свободно време. „Това ми е хоби, всеки човек си има „краста“ в живота“, коментира с усмивка Йордан Николов, а на коментара, че е избрал твърде опасно хоби, той отвръща: „Нищо безопасно няма, и на улицата може да те блъсне кола“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *