Благоевградчани начело със Здравка Чимева в схватка на браздата с Турция, разтърваха бесни туристи

Благоевградчани начело със Здравка Чимева в схватка на браздата с Турция, разтърваха бесни туристи

На бой между туристи на границата с Турция попадна група екскурзианти от Благоевград. Напрежението нагнети турски митничар, който изчезна яко дим за над 30 мин., докато опашката от автобуси се трупаше.

Шофьорът на един от рейсовете реши да се пререди и запали фитила на пътуващите във возилото, което опитваше да изпревари. Бясна, една възрастна жена скочи и обяви, че ляга пред автобуса, да я гази, ако иска да ги изпревари. Съпругът й се затича да я брани от останалите и се заформи истинско меле. Над 30 души викаха и се дърпаха като побеснели.

Ситуацията омиротвориха туроператорът от Благоевград Здравка Чимева и част от туристите от групата й, предава „4Власт“.

Като по сигнал, сякаш за да се наслади на крамолата, изненадващо се появи митничарят и спорът беше окончателно беше пресечен. Разиграването на подобна сцена съвсем не е единичен случай. Оказа се, че на Българо- Турската границата блокада на автобусите може да продължи и до 10 ч., което изнервя стотиците, изчакващи на дългите опашки.

Напористият дядо с дух на пехливанин успя да седне най- близко до сцената по време на турска музикална вечер с пътуване по Босфора с яхта и така се наслади отблизо на яки кючеци и знойна плът.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.