Благоевград търси най-милосърдната медицинска сестра

Благоевград търси най-милосърдната медицинска сестра

Община Благоеврад провежда анкетно проучване ,,Мило сърце 2020“ за най-милосърдна медицинска сестрa в града за 2020 г. Анкетата ще продължи до 10 май, тя е организирана по повод Световния ден на медицинските сестре. Целта на организаторите е да се избере най-всеотдайната медицинска сестра, която в тежката ситуация, по време на извънредно положение, изпълнява служебните си задължения, посветени на най-ценното – грижа за човешкото здраве.

Анкетното проучване съдържа информация за името и местоработата на излъчените медицински сестри, след предварително проучване, извършено от Община Благоевград. Могат да се номинират медицински специалисти, работещи в болниците в града и във филиала за Спешна медицинска помощ.

Благоевградчани могат да направят своята номинация, който ще бъде взет под внимание при определяне на класиралите се на първо, второ и трето място. Участието в анкетата е доброволно и анонимно. Резултатите ще бъдат обявени на 12 май – Световен ден на медицинските сестри, на тържествена церемония, организирана от Община Благоевград.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *