Боби Ваклинов замени Милен Цветков в TV1

Боби Ваклинов замени Милен Цветков в TV1

Вечно усмихнатият симпатяга Боби Ваклинов, познат ни от „Господари на ефира“ и въртящите се до полуда реклами на бързи кредити, е наследникът на загиналия трагично журналист Милен Цветков в TV1.

Младокът, който стана баща за първи път само преди два месеца, ще си партнира в предаването AЛTERNATIVATA с Генка Шикерова.

Лично продуцентката Люба Ризова настоявала за привличането на Ваклинов, на когото била почитателка от дните му в шоуто на Магърдич Халваджиян. „Трябва да призная, че дълго се колебах, преди да приема, защото ще трябва да се разделя с веселия имидж, с който станах популярен. В един момент обаче си казах – защо си учил журналистика, за да се правиш на маймуна, или да служиш на обществото?“, споделя Боби.

Според запознати голяма роля в това Ваклинов да приеме назначението изиграл баща му – дългогодишният радиожурналист Христо Ваклинов. Именно той казал на наследника си, че му е крайно време сега, когато е вече родител, да зареже хлапашките изяви и да се отдаде на професията изцяло.

Боби Ваклинов, който е завършил журналистика и продуцентство, е известен и като рапър. След падането от Нова ТВ на „Господари на ефира“, повелителят на златния скункс води собствена рубрика в радио „Фреш“, участва в реклами и активно развива музикалната си кариера.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *