Бодуров скочи на Дерменджиев: Удари ме с мокър парцал

Бодуров скочи на Дерменджиев: Удари ме с мокър парцал

Бранителят на иранския Естеглал – Николай Бодуров сподели безкрайното си разочарование от националния селекционер Георги Дерменджиев, който му е обявил, че няма да разчита на него за предстоящия бараж срещу Унгария, ако изобщо има такъв. Бившият капитан обяви, че си е направил и тест за коронавирус, който е бил отрицателен. Ето какво каза той пред „Блиц“.

„Аз се прибрах в събота от Иран. Веднага отидох в София, за да ми направят кръвни изследвания за коронавирус. Нямам никакви симптоми, но идвам от страна, където вирусът доста бушуваше и бях длъжен да го направя. Освен това имам семейство, дете, приятели. За щастие съм чист и всичко при мен е наред“.

„Неприятното дойде от Георги Дерменджиев. Обажда ми се той и ми казва, че няма да разчита на мен за мача с Унгария на 26 март. Останах като ударен с мокър парцал. Крайно ме разочарова треньорът. Крайно! Аз отидох на другия край на света, за да играя редовно футбол, а той знаете ли какво ми вика: „Гледах те в три мача, много добре се представи. Но не игра достатъчно, за да разчитам на теб!“.

„И таз хубава – аз се късам, тренирам, ходя на фитнес, защото плейофът за европейското първенство ми е голямата мечта, а то какво стана… Наистина съм разочарован и наистина нямам думи. Не му прави чест на този човек. Да, не е сигурно дали мач с Унгария ще има, защото днес е едно, утре става съвсем друго. Но отношението му на Дерменджиев ме срина. Честно ви казвам“.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *