Болницата в Кюстендил събра пари за респиратор, искат и втори

Болницата в Кюстендил събра пари за респиратор, искат и втори

Болницата в Кюстендил е събрала чрез обявената дарителска кампания необходимите средства за купуване на нов респиратор, съобщиха от здравното заведение, пише кмета.бг. Набирането на средства за купуването на втори продължава.

В момента купуването на респиратор е от голямо значение, заради това дарените средства ще отидат с предимство за тази цел. Останалите средства, постъпили по дарителските сметки на здравното заведение, ще се ползват за осигуряване на лични предпазни средства, казаха още от болницата.

Нови дарения за над 18 хиляди лева е получила МБАЛ „Д-р Никола Василиев” през последните дни, казаха още от здравното заведение. Даренията са постъпили в периода от 3 април до днес. Освен фирми в помощ на здравното заведение са се включили физически лица, колективи от детски заведения, а получените средства са в размер от 10 до 4 хиляди лева.

Медиците, персоналът и ръководството на Многопрофилната болница изказват дълбока благодарност към всички, дарили до момента средства в помощ на здравното заведение.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *