Борисов за лидерската среща: Асен Василев пи едно кафе и си тръгна

По нито една от важните теми не се говори, посочи лидерът на ГЕРБ

Колкото по-бързо забравим лидерската среща вчера, толкова по-добре.

Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Лидерската среща не произведе нищо – освен още една нова разделителна линия. Това е помпозната проява за издигане на кандидат-кмет на София месеци преди изборите. Асен Василев дойде, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка”, поясни лидерът на ГЕРБ.

Борисов изтъкна, че на лидерската среща не е обсъдена нито управленската програма, нито бюджета или военната помощ за Украйна. Не били засегнати и наводненията и мерките, които да бъдат предприети. „По нито една от тези теми не се говори”, критикува той.

„Категорично осъждам поведението на „Възраждане”, свързано с агресията по отношение на инакомислещите – както те ги наричат, провокациите и езика на омразата”, подчерта Борисов.

„В Министерския съвет най-овластения човек в държавата е премиерът. Той ръководи службите и полицията. Може да свърши всяка работа, а не да призовава”, е мнението на лидера на ГЕРБ.

„Шефът на НАП ли е на Борисов, шефът на Митниците ли е на Борисов? В момент, когато трябваше да положим усилия за бюджет и управленска програма, от нас се изисква само да натискаме копчето. Хубаво е председателят на ДАНС и ЦИК да предложат добри кандидати за заместници, за да не се оправдава правителството за забавена информация“, посочи още Борисов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *