Борисов за ПП: Тези се скъсаха да крадат и на шестия месец ги пенсионираха

Борисов за ПП: Тези се скъсаха да крадат и на шестия месец ги пенсионираха

Бойко Борисов откри предизборната кампания в Благоевград. Евродепутатът Андрей Ковачев представи кандидат-депутатската листа от областта.

„Тези избори ще бъдат различни. Преди ни говореха за смяна на модела. И хората се подлъгаха в това да очакват нещо по-добро, по-справедливо. А какво получиха? Инфлация, сметки, социална несигурност. Това са проблемите. Всеки говори за смяна на смяната“, каза от трибуната Росен Желязков.

„Няма нещо тук, което да не сме направили. А за „Струма“ Благоевград е все едно Владая. Дойдох на партийно събрание. Стягайте се и доказвайте. От тези избори по-лесни нямате. Нямаше опозиция и ние се разглезихме. Тези се скъсаха да крадат и на шестия месец ги пенсионираха. Най-бързо пенсионираният премиер. Завчера бях в Русе – ще се избием до Търново. Голяма гордост на Киро, че спрели „Хемус“, каза Борисов.

„Те са царе на схемите. Тук вкарват руския петрол през една швейцарска компания. Това е рафинерията в Бургас. И изнасят като печалба в Швейцария. На втори, ако победим, слагаме 1 лев мито. И, ако заредиш 100 литра, връщат ти 100 лева. Нашият ужас е, ако ни изберете. Защото такова счупено нещо много трудно се оправя. Бензин, дизел и метан се вадят директно от вашите джобове в момента. 837% бъркат във вашите джобове. Ето как става то? Нашият договор беше директен – „Булгаргаз“ с „Газпром“. Те лъжат и „Булгаргаз“ превежда в Румъния, дъщерната фирма на „Газпром“ и после отиват в „Газпром швайц“, а после в големия „Газпром“. Един ден това ще бъде плод на разследване. Преди пет дни нашият институт отчете 4 760 000 лв. са изтегли към „Газпром“. И после говорят, че са за Украйна. Това е най-доброто правителство за Русия“, обясни Борисов.

„Те толкова ви имат за прости и мислят, че българите не могат да мислят. Всяка седмица теглиха по 500 млн. лв. Можем да оправим донякъде счупеното, но и аз не знам. След Орешарски беше счупено, но се знаеше, че има 6,3 млрд. лв. За една година я заравнихме. А сега как ще върнем тези милиарди. Щели да вдигат пенсиите. Те теглят заеми и плащат пенсии. А вие очаквате да се върне както е било. Промяната ни вкара в тежка катастрофа. Няма оправяне поне една година. Трябва да се обединим народът като цяло – с машините ще отидем за един милиард лева за избори. Две години няма план за възстановяване, гърците, румънците похарчиха вече парите. Парите стоят там, тези всеки ден се упражняват с ГЕРБ. Мене, както и да е, ама Севда защо арестуваха. Защото била по-добра от Ленчето. Няма го човек, няма го проблема. Сталински методи“, коментира Борисов.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *