Борисов: На 3 или на 5 гласа ще прехвърлят един на Трифонов

Борисов: На 3 или на 5 гласа ще прехвърлят един на Трифонов

На 3 или на 5 гласа ще прехвърлят един на Слави Трифонов, за това трябва да гласуваме много, за да нашите да са повече. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Дулово, където е на предизборно събитие.

Той още веднъж заяви, че в момента машините се „пипат“ и подчерта, че са подали жалба в съда, защото индиректно било казано от, че изборите ще бъдат манипулирани. „Те в момента пипат машините. Какво им пречи в края на деня да преброят квитанцията от машината, но отричат, защото ще ги хванем, че са излъгали“, каза Борисов.

Той се възмути от това, че СИК ще може да помага с гласуването на машината от 2 метра разстояние, като подчерта, че в малките секции ще може да се манипулира вота.

Лидерът на ГЕРБ не категоричен, че след изборите на 11 юли ще търсят да управляваме, но ако не стане ще са в опозиция.

„БВП се прави с работа, а не с приказки. Политиката е за тези, които предлагат програми“, каза още той.

„Тук по- възрастните помнят възродителния процес. Стотици хиляди български мюсюлмани бяха прокудени от БКП, която сега е БСП, не знам как ДПС приемат да правят коалиции с тях. Никога не трябва да се допуска това. Християни и мюсюлмани са приятели“, заяви Борисов.

По думите му българските мюсюлмани са мост на дружбата между България и Турция. „Както плащаме заплатите на свещениците, така и на ходжите“, добави той.

„Бойко Рашков тогава е бил в следствената служба. Не знам защо им казвате нови партии. Дончева е преди мен е в политиката. Трифонов от 90-та година води политическо шоу. Новите са пребоядисаните стари“, подчерта Борисов.

„Както решихме проблемите за тютюнопроизводителите, така може и земеделците да са спокойни. Направихме ремонти на детски градини“, даде да се разбере лидерът на ГЕРБ.

Той се похвали, че двойно са увеличили заплатите на медиците за 4 години. Борисов не пропусна да призове събралите се хора да се ваксинират се докато все още има ваксини. „Европа няма да ни даде втори път толкова ваксини. Към момента имаме 3 млн. ваксини. Направете го сега, защото на есен ще е по- тежко“, каза Борисов.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *