Борисов: Рашков няма да го изберат и за домоуправител на вход

Борисов: Рашков няма да го изберат и за домоуправител на вход

„Бойко Рашков няма да го изберат за домоуправител във входа, където живее. Обаче той изведнъж идва и дава оценки за една партия. Що не са съставили правителство? Щото са искали мръсните поръчки да ги направят главно хора от БСП и президента Радев“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със съпартийци, предавана на живо във Фейсбук

„Да сте чули нещо срещу ДПС? Или срещу БСП, Да, България? Те също са били управляващи“, попита бившият премиер.

„Корнелия Нинова може да има много кусури, но не върши мръсни работи. Това трябва да се свърши от някой друг. Вие забелязвате ли, че БСП не реагира на подслушването? В друго време щяха да подскочат до тавана. Но сега не го правят, защото знаят, че такова нещо няма. Аз не съм давал такова разпореждане. Това е дълбоко грешно. Аз дори не съм мислил такова нещо. Те имаха сцена на площада. За какво ни е да ги подслушваме? Ако искаме да чуем нещо, те го казват там“, каза Борисов по повод подслушванията.

„Цялата ми прогноза от последните месеци се потвърждава с пълна сила. Ние винаги след избори търсим партньори за управление и другите също са го правили. Защо сега не съставиха правителство? Защото са искали мръсните поръчки да ги свършат хора от средите на БСП и от кандидат-президента Румен Радев“.

„Това са такива хора, такова им е мисленето. Евгени (Михайлов) ми разправяше как Рашков го натискал за танковете на времето. Виждате, че това са такива хора. 10 дни не казват нищо за подслушването, защо не казват кой е подслушван, защо, кой го е правил?

„Тях не ги интересуват изборите, а ревизия. Ама такава ще направи редовно правителство. Нинова всячески се старае да обясни, че не е нейно правителство, но с редки изключения вътре всички са кадри на БСП. Тя обаче не може да прави такива мръсни работа. Не само не съм давал разпореждане за подслушване на политици, то е дълбоко погрешно. Те всеки ден бяха на площада, за какво да ги слушаме“, повтори още Борисов.

„Когато президентът Радев се заклеваше пред парламента, той се обърна към Наско Атанасов: „До две седмици ще ви няма“. Тогава Атанасов скочи: „Ще ни арестуваш ли?“ Какво налага сега това прилепяне, както каза Пепи Москов – на новите социалисти? Защото за всички това е изгодно“, коментира Борисов.

„Във всичките ни правителства сме били на излишък. Пандемията малко обърка сметките, но и с това се справихме. Тук не става дума за нашето име и партията ни. Въпросът вече опира до демокрацията, парламентаризма, конституцията“, обяви Борисов.

„В следващия месец и малко до изборите, искам ГЕРБ да сме внимателни. Ще ни правят компромати, ще подхвърлят неща. Ако няма, ще ги инсценират, но важното им е всеки ден в медиите да има тема срещу нас. В същото време виждате, че за Слави се мълчи“, обясни още Бойко Борисов.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.