Борисов с призив: Трябва да се обединяваме, не да се разделяме

Борисов с призив: Трябва да се обединяваме, не да се разделяме

Трябва да се обединяваме, не да се разделяме. Това призова премиерът Бойко Борисов в разговор с граждани във Велинград. Премиерът публикува и видео от срещата в своя профил в социалната мрежа Facebook.

В неделния ден министър-председателят е на обиколка сред малките населени места във Велинградско. Заедно с него е заместник-министърът на регионалното развитие Николай Нанков.

„Защо толкова години не е правено?” попита премиерът и заяви: „Обещахме на жителите на с. Грашево нов път до разклона за Велинград и Сърница и ангажиментът е изпълнен. По 3-километровата отсечка е положен нов асфалтов слой само за 10 дни. Доскоро този път беше почти непроходим за кола – кал, дупки, едър чакъл. Строим в цяла България – „Хемус“, „Европа“, „Струма“, „Ботевград – Видин“ – но не забравяме и малките населени места“, посочи Борисов.

„Обмисляме в новата ни програма да осигурим бюджет от 50-100 милиона лева, с които да ремонтираме пътищата в отделни региони, а не да ги правим село по село. Днешните ни политици са слаби по география. Много хубаво говорят на жълтите павета, но нека да дойдат в тези региони“, призова още Борисов.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *