Борис Дали учи онлайн с малкия си син първокласник

Борис Дали учи онлайн с малкия си син първокласник

Фолкпевецът Борис Дали ще изкара новогодишната нощ със семейството си в Бобов дол. За пръв път, откакто е на фолксцената, той ще си остане вкъщи, без да е на участие в някой ресторант или дискотека.

Пред в. „Струма” Борис Дали сподели как се справя по време на пандемията: „Близо една година нямам участия. Затворени хотели, дискотеки… срива се цял отрасъл на икономиката, но аз се справям. Няма яснота какво ще се случи с този бизнес. Ако се срине, и ние, певците, ще затънем. Зависи и колко си свикнал да харчиш, какъв живот водиш.

Ако си свикнал да живееш нашироко, ще е трудно, но аз не обичам да харча пари за неща, които не се виждат. Влагам парите си в дълготрайни неща, които да ми носят приходи, когато вече няма да съм на сцената. За храна също давам малко пари. Отглеждам всичко, което ражда земята – зеленчуци, плодове. Купувам само месо за семейството си.

В пандемията нямам участия, но пък има един плюс за мен – имам време за семейството си, за децата. Малкият ми син е в 1-ви клас и с него учим онлайн. Сутрин включваме лаптопа и учим заедно. Учителката дава задачи, ние с Константин ги изпълняваме. Баткото Красимир се справя сам, но имам приложение на телефона и го следя дали е в час, или не. През това време съпругата ми Лили се грижи за домакинството”, разказа Борис Дали.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *