Броим по 1715 лв. за сексоложки круиз с Кобилкина

Колко струва на една жена да се превърне в богиня? По сметки на най-известната сексоложка у нас Наталия Кобилкина отговорът е 1715 лв. Тя сформира група за круиз около 5 гръцки острова и турският курорт Кушадась. Обиколката с името „Как да се превърнеш в Богиня“ стартира на 16-и август и ще продължи общо пет дни, пише facenews.bg

„Много жени цял живот играят ролята на недоволни от живота си. Те са вечни жертви, чувстват се неоценени, нежелани, необгрижвани и нещастни. Тези жени постоянно се оплакват от мъжете си и постоянно имат проблеми с парите, килограмите, свекървите, шефките, клиентите, родителите и децата. В някои случаи с едно от изброените неща, а в други случаи – с всички. Тези жени молят Бог за помощ, но сякаш Бог не чува техните молитви и целият им живот си остава едно страдание. Причината – те не искат да поемат отговорност за живота си и я прехвърлят на Бог, мъжете, родителите си или психолозите“, така д-р Ко обясни таргет групата си.

По-рано сексоложката обяви, че липсата на добри вибрации се дължи на детски травми от родителите, липса на правилни примери, неспособност да бъдат приети нови модели на поведение и други. Тя обаче намигна, че круизът няма да е само за семинари, а ще има време и за купони.

Цените за ранно записване варират между 1550 и 1715 лв. спрямо това какви екстри съдържа каютата. Очаква се поетапно оскъпяване на пакетите.

Междувременно Кобилкина вече се е настанила на корабче в Гърция заедно със съпруга си Такис Дретакис. През последните дни тя е взела решението да се втали. „Следя жена, която с подобен на моя бизнес изкарва милиони долари и изглежда феноменално добре и тя ми мотивира да отслабна и да измисля нови проекти. И вярвам, че в този живот някой нас ни вдъхновява, а някой ние вдъхновяваме и това е най-добрия начин да се развиваме.“, написа в социалните мрежи тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *