БСП в Благоевград иска Любен Милев за водач на листата, а Томов за кмет

БСП в Благоевград иска Любен Милев за водач на листата, а Томов за кмет

БСП Благоевград проведе извънредно заседание на 49-ата конференция по повод предстоящите парламентарни избори.

Делегатите единодушно подкрепиха инж. Румен Томов за кандидат за кмет на Благоевград. Конференцията се обедини около позицията водач на листата на БСП в област Благоевград да бъде общинският председател Любен Милев.

„Може смело да кажем, че бяхме първите които постигнаха победа срещу статуквото, срещу управлението на ГЕРБ и коалиция, на практика преди да излязат протестърите по улиците на столицата и други градове в страната. Сега на тези избори тук за кмет на община Благоевград ще се види и ще стане ясно на всички граждани в общината, пък и в България, кои политически партии подкрепят промяната и кои искат задкулисно да задържат колкото се може повече време агонията на ГЕРБ. Всички тези протестъри видяха „обективната и безпристрастна“ правосъдна система как отстранява законно избран кмет на община по политическа поръчка и естествено срещу определена престация“, заяви на заседанието Милев.

„В Благоевград ние сме пионерите и носителите на промяната, а тези които играят срещу независимия кандидат Румен Томов не искат да продължат в тази насока, тези партии, коалиции и независими кандидати са против промяната и са за продължаване на модела на ГЕРБ и Камбитов“, допълни той.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *