Ванга е предрекла: Болест, по-страшна от рако, ке обезлюди Европа!

Появи се неизвестно предсказание на Ванга, в което пророчицата от Рупите приживе предрича тежките дни, които ни застигнаха покрай пандемията от коронавирус.

Туристка от Русия, която лично е познавала Рупската Касандра, разкри пред „Ретро“ как Ванга е предрекла обезлюдяване на Европа. Това щяло да се случи след плъзването на мистериозна болест, която за кратко време ще покоси милиони. „Европа ке бъде обезлюдена, когато котките в България започват да изчезват. Тогава болест, по-страшна от рака, ке се стеле като прах, а небето ке гърми и трещи“, разкрила приживе поророчицата пред Мила Соболева. „Навремето Ванга неведнъж е предупреждавала, че един ден ще дойде друга болест, по-страшна от рака и от СПИН-а, за да вразуми човечеството“, припомня Мила, която има руски паспорт, но е родом от София.

Именитата прорицателка Вангелия Гущерова е спохождана от доста апокалиптични видения през различните години. Понякога между едно и друго страшно предсказание има десетилетия разлика. Оттатък Черно море обаче все повече се налагало мнението, че всички пророчески видения вероятно визирали един и същ момент в далечното бъдеще. Бъдеще, което вече, изглежда, чука на вратата ни.

„Много и незнайни болести ще се явят. Хората ще падат по улиците без видима причина и без видимо да са боледували. А това е все още предотвратимо, защото е във вашите ръце“, предрича пророчицата веднъж, намеквайки, че масовият мор ще си е човешко дело, т. е. изкуствено създадени вируси.

През 1995 г. петричката пророчица смразила кръвта на околните, казвайки в момент на транс следното: „Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят! Хората сами си градят бъдещето. Те са тези, които чрез делата си могат да причинят Апокалипсиса или да го отложат. Виждам следната картина: черна и обгорена земя, а по нея пълзят хора, приличащи на тении“, предупреждава малко преди да се спомине великата българка.

Когато попитали Ванга какво ни чака след това в бъдещето, тя казала, че скоро ще настъпи мир на земята, който ще продължи цели 1000 години. В същото време религиите ще се обединят, а хората ще разберат за съществуването на духовния свят. „Сигурно ще стане така след Третата война. Ще живеем в мир, защото няма да има с какво да се воюва, всичко ще е сринато и изтровено и заразено“, коментира и Мила Соболева, която искрено вярва, че човекът ще се вразуми и ще стане малко по-добър. Иначе пророчествата на Ванга щели 100% да се случат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *