Вандали с бухалки вгорчиха живота на основателя на ГЕРБ в Белица

Вандали с бухалки вгорчиха живота на основателя на ГЕРБ в Белица

Погром в заведение в центъра на Белица вдигна на крак полицията. С бухалки неизвестни до момента вандали изпоторошиха заведение, собственост на основателя на ПП ГЕРБ в града Георги Андреев, тъст на лидера на ГЕРБ в Белица в момента Иван Стойчев, пише Struma.com. Престъпниците са вилняли необезпокоявани, тъй като са счупени всички прозорци, проникнали са вътре и са продължили да чупят инвентар, машини и всичко, попаднало пред погледа им.

Картинката е потресаваща. На единия от прозорците има следи от кръв на погромаджиите, което ще помогне полицията в разследването на случая. Две са основните версии. Според първата случилото се е акт на отмъщение срещу върлия гербаджия Андреев, обявил се срещу горската мафия в района, неведнъж влизал в пряк сблъсък с отговорни лица в системата на горите в района и Белица.

Втората версия е свързана с апетити за вземане на заведението, известно още като „Гербаджийското“, защото именно в него са положени основите на организацията на партията в града.

Андреев стопанисва заведението над 30 години, редовен платец е на общината, отдала го под наем. Полицаите цял ден днес правиха оглед на мястото на престъплението, има заподозрени лица.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *