Васко Кеца трепери за сърцето си

Голямата звезда на българската естрада Васил Найденов дълго време криеше от публиката здравословните си проблеми, но преди дни призна, че е силно разтревожен за състоянието си, особено в условията на пандемия.

Кеца най-после намери смелост да разкрие, че сърцето е започнало да го предава, а болежките се нижели една след друга в здравния му картон. Години наред сърцето на певеца било извън ритъм и се налагало Найденов да го поддържа със специални медикаменти. След многократни посещения при най-добрите кардиолози в страната на естрадната легенда му било напълно забранено да се вълнува прекомерно, а специалистите били единодушни, че излишните нерви и стрес могат да бъдат фатални за него.

Сега огромна заплаха за здравето му представлявал и коронавирусът, който е опасен за хора със сърдечносъдови заболявания. Васил обясни, че е напълно запознат с рисковете за себе си и е изключително педантичен по отношение на мерките, като от началото на карантината не е излизал абсолютно никъде освен на терасата си.

Същински ужас обаче той преживял покрай импресариото си и негов най-близък човек Ивайло Манолов, който се наложило да бъде изолиран под 14-дневна задължителна карантина, тъй като скоро се прибрал у нас след пътуване в екзотично Мексико и Щатите. А именно Америка в момента оглавява черната статистика с най-много болни от коронавирус. След като изкарал изолацията в специална къща, където негови приятели го снабдявали ежедневно с храна и продукти от първа необходимост, импресариото на Кеца се подложил на тест и се оказало, слава Богу, че резултатът е отрицателен.

По време на карантината с Васил си общували само по телефона, но веднага след като станало ясно, че Ивайло не е опасен за певеца и не може да го зарази, той веднага се върнал в апартамента на изпълнителя на „Болката отляво“, за да си правят компания в тежките дни и да го успокоява, че ще се опази и няма да има сърдечни усложнения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *