Вдовецът Емо Чолаков: Не мога да гледам децата си!

Трудно с живота се справял вдовецът Емо Чолаков, който преди по-малко от два месеца загуби внезапно съпругата си. Водещият на любовното предаване „Един за друг“ призна, че не може да гледа децата си и ги виждал много рядко заради новите си тв ангажименти и работата си на летище София, която не бил напуснал.

За да подсигури на двете си дъщери всичко нужно, бившият синоптик почти не спял и се трудел на две места за две заплати. За щерките му помагали неговите родители – Тома и Диляна, които вземали децата при себе си в родния на семейството Гоце Делчев. Голяма опора на Емо била и неговата сестра Ирина, която обаче не можела да му се притичва на помощ непрестанно, защото живеела със съпруга си и детето си в Пловдив.

Близо два месеца след огромната трагедия, която остави бившия синоптик вдовец само на 44 години, той все още не е коментирал загубата на съпругата си. От близки и роднини на Чолаков в Гоце Делчев, където жена му бе погребана, стана ясно, че тя дълго време се е борила с коварната диагноза рак, но е загубила битката. Кръстимира бе ученическата любов на Чолаков. Двамата са родители на две дъщерички. По-голямата – Ема, която е кръстена на своя известен татко, е вече тийнейджърка на 14 години. Сестричката ѝ Дара е с цели 10 години по-малка и в началото на този март навърши едва 4.

Кръстимира бе с 5 години по-млада от Емил. Двамата така и не се решиха да се изправят пред олтара и години наред живееха на семейни начала. Бяха се устроили в София и Краси, както я наричаха близките ѝ, се бе отдала на грижите на дъщерите си, тъй като и двете баби живеели в Гоце Делчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *