Вежди Рашидов: Борисов измина своя път, Слави за нищо не става

Вежди Рашидов: Борисов измина своя път, Слави за нищо не става

„Слави е изграден човек, сам се е създал, но е арогантен и е “шака-лака“ – няма какво да се очаква от него“. Това заяви Вежди Рашидов в предаването „Беновска пита“.

„Той не става за нищо. Нали трябва да можеш нещо“ коментира Рашидов.

„Българите трябва да понесат последствията от изборите си – ще има шоу, а за храна да не мислят. Човек трябва да знае какво иска“, допълни художникът.

“Слави беше едно момче, което обслужваше от Илия Павлов, всички мутри, пееше им на ушички, паричките им взимаше. Много хубаво пее. “Няма такъв народ“ песента пуснете. Политиците, казват, са пе.е.ас.и. Вече, явно и той се разкри. Явно и те са такива, защото станаха политици“, заяви Рашидов.

„Ако Господ е дал на един вече изграден човек да е голям и велик, няма нужда да е политик, за да му личи. Слави е един примитив, един арогантен, нахален човек, който обслужва мутрите, всяка вечер си беше в “Маринела“ на последния етаж с тях, прегръщаше се. Това е неговата публика. Това са неговите пари. Пееше на Фатици, на Маджо и до днес продължава“, каза Рашидов.

„Експремиерът им две хубави внучета. Младите са на ход. Борисов мина своя път. Направи човекът достатъчно неща и неща, които не можа. Борисов е 10 години политик. То е като женитбата – и най-добрите неща да направиш, те намразват, защото ти знаят вече всички бакии. Променя се времето, то не е същото“, подчерта Рашидов.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *