Вендета в най-мутренския град: Заплашват приятели на изчезналия Янек

Вендета в най-мутренския град: Заплашват приятели на изчезналия Янек

Ужасът в Дупница покрай изчезналия през лятото Янек Миланов продължава. След като заподозреният Васил Капланов-Каплата бе пуснат в домашен арест малко преди Рождество, пристигна тревожен сигнал. Един от приятелите на Янек – Димитър Недев, е бил сплашван по няколко направления, съобщи човек от тяхното обкръжение, цитиран от Флагман.бг

Автомобилът на Димитър е бил надраскан. Хора, свързани с Капланови – младши и старши, започнали да разпитват за него, били разпращани и подозрителни есемеси. Питали по кое време къде пребивава, дали употребява наркотици и т.н. Един от интересуващите се от Недев бил местен популярен шампион по смесени бойни изкуства (ММА).

Заради ситуацията имало и разпити в полицията. Заподозрените за заплахите, разбира се, отрекли да планират нещо лошо. Близките на Димитър, който е председател на мотоклуб в Дупница, обаче се притесняват от ставащото. Затова и алармират медиите, за да предотвратят пореден брутален случай в мутренския град, в който държавата вече години наред не може да въдвори ред и законност.

Васил Капланов бе задържан под стража последно именно заради закани за убийство към Димитър Недев. Последният вбесил Каплата заради коментари, свързани с изчезването на Янек Миланов. Недев е член на фейсбук-групата „Къде е Янек“, в която протичат голяма част от дискусиите, свързани не само с мистериозната ситуация около младия мъж, но и с беззаконието в града.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *