Венета Райкова с гъзарско „Ауди“ за 80 бона

С нова скъпа придобивка се фука Венета Райкова, информира „Ретро“. От скоро хапливата телевизионерка се радва на чисто ново ауди, чиято цена възлиза на 80 хиляди лева.

Водещата на „Папараци“ обаче побърза да развенчае слуховете, че зад скъпарския подарък всъщност стои нов ухажор и увери приятелите си в социалните мрежи, че е закупила автомобила си с изцяло лични средства по случай рождения си ден.

„Купих си подарък за ЧРД – Ауди Q2 Sport! Да съм жива и здрава, най-бързо избраният подарък – за 5 минути. И за да не четете глупости от кой ми е подарък, подчертавам – купих си! Цялата сума е платена от личната ми банкова сметка. Написах си новата книга и си купих нова кола от магазина“, похвали се Райкова.

Откакто блондинката се разведе със съпруга си Тихомир след 13-годишно съвместно съжителство, определено й потръгна. Не спира се радва на финансов развет, коментират нейни колеги. Макар да може да си позволи личен шофьор, Венета винаги управлява лъскавия си автомобил сама, а чест неrн спътник е най-важният мъж в живота й – синът й Патрик. Всеки ден тв звездата лично го вози до училището, където учи, както и до частните кръжоци, които посещава. Амбициозната майка държала изключително на високия успех на наследника си, а за отличните оценки му се отплаща с чести почивки и обeди в най-елитните столични ресторанти, вижда се от снимките й в социалните мрежи.

10-годишният Патрик вече уверено крачи по стъпките на мама и преди дни направи премиера на първия си роман за деца. Освен писането телевизията е другата му страст и той с удоволствие придружава Райкова по интервюта, както и на снимките на предаването й „Папараци“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *