ВИП паника: Райна търси лек в Рупите, Сашка Васева не излиза от вкъщи

Фолк звездите масово отменят участия заради коронавируса. Райна, Джена, Преслава, Сашка Васева и още куп изпълнители отмениха клубните си изяви заради китайския грип в страната.

Фолк легендата Сашка Васева е един от изпълнителите, които се оказаха засегнати най-пряко от кризата. Ресторантите и дискотеките не са затворени, но клиенти няма.

„Наистина е проблем. Отмених всичките си участия в близките седмици. Истината е, че се страхувам и гледам да не излизам много”, сподели Сашка, пише „България днес”.

Певицата призна, че не би носила предпазна маска като защитна мярка, но избягва заведения с много хора.

Колежката й Джена също отмени участията си. След 3 дни тя трябваше да изнесе концерт в Германия, но заради грипната вълна се отказа.

„ Здравейте приятели! Пиша ви по повод концерта в Майнц-Германия, който трябваше да се проведе на 14.03. Поради личните ми съображения и притеснения от епидемията върлуваща във все повече държави Коронавирус, отменям участието си и ще изберем нови дати, за оставащите два концерта веднага щом премине щама. Благодаря ви, за разбирането!”, написа тя.

Певицата и колегите й продължават участията си в България, но не искат да пеят в Плевен и Габрово, за да са далеч от огнищата на заразата.

Народната певица Светла Дукатева е на другия полюс. Тя не се притесни да отиде до Франция, но взе предпазни мерки и си сложи маска докато е там.

Спасение в Рупите пък потърси Райна. Пилето на фолка отиде до родния си край и не пропусна да подбере подходящо четиво за пътуването, с книгата „Любов по време на холера”.

На другия полюс е певицата Камелия и Кали, които преди ден имаха участия из страната, като от кадрите се вижда, че не се притесняват да пеят без маски и да се снимат с феновете си за спомен.

Ивана от своя страна призна, че ще засили личната си хигиена. И независимо от факта, че винаги след участие взима горещ душ, сега смята да вземе и други предпазни мерки.

Деян Икебаната не се страхува от вируса и отказва да отменя участия или да пее с маски. „Всяко чудо за три дни”, категоричен е певецът.

Не на това мнение обаче е Преслава. Изпълнителката отмени всичките си изяви, с мотива, че няма никакво намерение да излага семейството или дъщеря си на риск.

„Смятам за крайно безотговорно от моя страна да продължавам да обикалям дискотеките и клубовете в цялата страна, като по този начин излагам на опасност себе си, близките ми и всички колеги и фенове, с които се срещам ежедневно”, сподели изпълнителката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *