В Долно Осеново празнуваха Рамазан Байрам с песни и дълги хора на площада

С празнична програма, дълги хора, с песни и танци жителите на село Долно Осеново отпразнуваха най-големия си празник – Рамазан Байрам. Площадът отново беше изпълнен със стотици жизнерадостни хора, които пяха, танцуваха и искрено се забавляваха под съпровода на оркестър.

Празничната програма започна още преди обяд, когато най-малките жители на селото получиха изненада – детско шоу с аниматори. По-късно жители и гости на симитлийското село имаха възможността да се насладят на музикално изпълнение на учениците от ОбУ „Св. Паисий Хилендарски“.

Попфолк изпълнител за празника на нашите приятели в Долно Осеново бе Ванеса. За доброто настроение на всички и дългите празнични хора се погрижиха познатите на всички музиканти Джанката и Ангел.

Кметът на община Симитли – Апостол Апостолов, народният представител Стефан Апостолов и кметовете на населени места в общита Симитли за пореден път показаха уважение към всички празници, към различните култури, традиции и обичаи.

Рамазан Байрам е един от най-тачените празници за всички в село Долно Осеново. Традициите спазват и с настъпването на самия празник започва и голямата веселба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *