„В кръг“ на Стефан Командарев се завърта на малкия екран за Великден

На какви ситуации попадат софийските полицаи по време на нощните си патрули – отговор на този въпрос ще намерят зрителите този Великден, когато българският филм „В кръг“ направи телевизионната си премиера. Заглавието на Стефан Командарев ще бъде излъчено на 19 април от 21,30ч. по Nova.

Сигурни сме, че нашият филм ще достигне до широката българската публика, ще развълнува, разсмее и ще отклони за малко вниманието на зрителите от потоците с новини за коронавируса. Изкуството и киното лекуват, категоричен е режисьорът.

„В кръг“ е второто му заглавие от планирана трилогия за колите, които се движат из София в малките часове. Филмът направи премиерата си през ноември, като до края на годината бе изгледан от над 16 хиляди любители на родното кино.

„В кръг“ има 9 награди от различни фестивали в Европа и вече беше успешно представен в над десет Държави. Във филма участват Ирини Жамбонас, Павел Поппандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев–Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев–Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и др. Оператор на продукцията е Веселин Христов, сценаристи са Симеон Венциславов и Стефан Командарев, продуценти – Командарев и Катя Тричкова за „Арго Филм“.

Медийната подкрепа на филма е част от инициативата „NOVA подкрепя българските филми“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *