Гадателката на Берлускони трепери от коронавируса в Милано

Гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони – Теодора Стефанова, е силно притеснена от растящите случаи на заразени с коронавирус в Милано, където тя отдавна се е установила.

„30 години съм тук. Много е тъжно да видите улиците на Милано без хора. Всичко е толкова безлюдно, няма никой. Затворени са музеи, бяха отменени най-важните събития. Модните ревюта се проведоха на затворени врати. Картината е много тъжна. Всички хора, които се занимават с бизнес, са притеснени, уплашени, объркани“, сподели ясновидката и телевизионна водеща в Ломбардия. „България е богоизбрана държава.

Тя ще бъде на ниво да овладее цялата ситуация. Може да има един-два случая и те ще бъдат овладени, няма да са тежки“, прогнозира Стефанова. „Никой човек на тази земя не може да каже: „Няма да ми се случи да имам този вирус.“

Разбира се, че ме е страх. Моята прогноза е, че много скоро Америка ще пусне ваксини. Ще се намери вълшебното лекарство. Ще бъде овладян коронавирусът в целия свят. За съжаление, ще засегне много хора със слаба имунна система“, заяви още гадателката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *