Гаджето на националката Елица Василева се възстановява от COVID-19

Сръбският национал Александър Атанасийевич, който в началото на месеца бе диагностициран с коронавирус, е почти възстановен.

Волейболистът, който е половинка на родната националка Елица Василева, се чувства все по-добре, вече има един отрицателен тест и в петък ще даде втора проба, пише bgvolleyball.com.

„Напуснах Италия два месеца след началото на епидемията. Пристигнах в Сърбия с отрицателен тест и не се наложи да остана под карантина. След 15-20 дни се събудих една сутрин с леко повишена температура и отидох в клиниката по инфекциозни заболявания в Белград. Там бях тестван и пробата се оказа положителна“, разказа Атанасийевич пред сръбските медии.

„Разговаряйки с лекарите и им казах, че съм в Сърбия от две седмици без нещо да ме е усъмнило. Тук съм се заразил. Сега се чувствам по-добре, както и всички, които са били в контакт с мен“, каза още Александър Атанасийевич и продължи:

„Тревожех се повече за тях, отколкото за себе си, все пак – бил съм в контакт с тях. Бях нулевия пациент в сръбския национален отбор. Всичко започна с мен. Съотборниците ми бяха в клиниката по инфекциозни болести, като бяха изписани след няколко дни.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *