Галена си купува парфюми за 3 бона от Дубай

Луксозният начин на живот е присъщ за фолк звездата Галена. Оказва се обаче, че освен за скъпи дрехи, тя обича да харчи и за парфюми. И то какви – създадени лично от нея по неин вкус.

Певица номер 1 в попфолка не просто разчитала да избира ароматите си по това колко скъпи са в парфюмерийните бутици. Брюнетката имала привилегията тя да ги „забърква“ сякаш е професионалист. За целта изпълнителката от Смядово пътувала до Дубай, където имала честта да бъде специален клиент на местна лаборатория за създаване на едни от най-скъпите ориенталски аромати.

Поне два пъти годишно, Галена си записвала час за посещение, като от бутиковата фабрика предоставяли на клиентката си всички удобства в процеса на създаване на собствени аромати.

Цената на това удоволствие обаче не е никак скромна. Галена брояла по 1500 евро, разкриват източниците на „Галерия“. Такава сума обаче е нищо в сравнение с парите, които Галена харчи за дрехи и чанти. Певицата е пристрастена към скъпите вещи и в гардеробната ѝ има тоалети и аксесоари за стотици хиляди лева.

Освен това звездата обичала да инвестира и в скъпи дрешки с колекционерска стойност. За тях разчитала много на стилиста си Добри Киряков, който не просто имал вкус към модата, но и достатъчно връзки в чужбина, за да ѝ намира актуални находки. Галена нямала нищо против те да са и втора употреба, защото това е доста развит бизнес в чужбина и предлагал страхотни дизайнерски творения, които нямало как да открие чисто нови, тъй като са лимитирани или пък стари колекции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *