Георги Шопов спечели „Гласът на България“, втора е Йоана Сашова

Георги Шопов от отбора на Иван Лечев е големият победител в седмия сезон на музикалното риалити „Гласът на България“. Това се случи след оспорвана битка на големия финал на шоуто. На второ място се класира Йоана Сашова от отбора на Графа, на трето – Юлия Йорданова-Керана от отбора на Камелия, а на четвърто – Елена Сиракова от отбора на Михаела, информира facenews.bg

Зрителите избраха 8 изключителни таланти, които се бореха за титлата и наградата от 50 000 лева. Това бяха Кристина Дончева, Керана, Георги Шопов, Александър Георгиев, Йоана Сашова, Илин Папазян, Пламен Бонев и Елена Сиракова. Регламентът тази година бе по-различен. За първи път и четиримата треньори бяха с равен шанс да се докажат.

Камелия се бори за първата си победа в „Гласът на България“ с гласовете на Керана и Кристина Дончева, Михаела Филева – с тези на Елена Сиракова и Илин Папазян, Графа – с младите надежди Йоана Сашова и Александър Георгиев, а двукратният носител на титлата Иван Лечев – със съучениците Георги Шопов и Пламен Бонев.

Финалистите изпяха най-горещите световни хитове на големия концерт на живо. На грандиозния финал прозвучаха песни на Justin Timberlake, „The weeknd“, Billie Eilish, Michael Jackson, „Destiny’s Child“, както и кавър на поп-фолк хит на Галена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *