ГЕРБ: Няма основания за оставката на Караянчева, БСП и Манолова си направиха ПР акция

Няма основания за оставката на председателя на НС Цвета Караянчева. Това коментира депутатът от ГЕРБ Евгения Алексиева пред Нова телевизия, а поводът е полемиката около изваждането на майките от „Системата ни убива“ и акцията на Мая Манолова.

По думите й операцията по извеждането била осъществена от НСО, а не от Караянчева лично. Според нея, всичко това било ПР акция на Манолова, след това БСП го използвали, за да всяват манипулативни твърдения и хаос в НС и обществото.

Тя даде да се разбере, че ще има среща с представители на майките и ще се опитат да има диалог. По думите й от ГЕРБ се опитват да се срещат с всички, които искат такава и да чуват гражданите, така че техните искания да бъдат взети под внимание. „Ние работим за българските избиратели“, каза Алексиева.

БСП на свой ред отрече обвиненията и отново поиска оставката на Караянчева.

Юлиян Ангелов от ВМРО пък коментира пред Нова телевизия, че подобни гнусни сценарии на опозицията са отвратителни. По думите му БСП се възползват от проблемите на хората и се опитват да извлекат политически дивиденти. Той припомни, че са имали разговори и срещи със „Системата ни убива “ и Мая Манолова при приемането на закона за социалните услуги, приели всички техни предложения и сега той е неработещ. Според него Манолова продължава да спекулира отново проблемите тези хора. Същото се отнасяло и за БСП, които явно виждат, че няма да спечелят следващите избори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *