ГЕРБ с декларация срещу благоевградския кмет Румен Томов

Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Благоевград категорично се обявява срещу действията на кмета на Благоевград инж. Румен Томов, които до голяма степен парират работата на oбщинска администрация – Благоевград, а това се отразява негативно върху обществото.

За последните месеци бяха уволнение около 50 общински служители – това е явна политическа чистка. Реваншистки действия, които Благоевград не помни, поне от последните 10 години.

Гореспоменатите действия на инж. Румен Томов, стават все по-явни, дни преди Върховен административен съд да излезе с решение дали правомощията на Кмета следва да бъдат предсрочно прекратени.

На мястото на уволнените служители се назначават нови хора, потенциален електорат за евентуалните предстоящи местни избори.

ПП ГЕРБ е демократична партия с ясни принципи, в основата на които са човешките права. Именно това е и причината да заявим гласно несъгласието си относно подобни действия от страна на ръководството на Община Благоевград.

ПП ГЕРБ е партия, която спазва обещанията си и очаква същото от останалите партии, както и от представители на институции. За съжаление, действията на Кмета на Община Благоевград са в разрез с нашите възгледи.

Именно инж. Румен Томов бе човекът, който в своята предизборна кампания, сам нееднократно е заявявал, че няма да има уволнения и съкращения с политически привкус. Това обаче не се случва!

Общинско ръководство на ПП ГЕРБ – Благоевград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *