Геро в болница с тежка бъбречна криза

Известният актьор Герасим Георгиев – Геро е бил настанен в болница заради тежка бъбречна криза. Талантливият комик и тв водещ сам публикува в инстаграм фото от болничната стая, върху което бе написал „Малко така“, пише facenews.bg

Многобройните му почитатели и колегите му се изплашили да не би Геро да е получил сърдечна криза, тъй като от години той страда от наднормено тегло и високо кръвно, поради което редовно пие хапчета.

В случая се е оказало, че е малкият дявол – Герасим Георгиев имал камъни в бъбреците. Напоследък се оплаквал от болки в кръста, но въпреки това не им обърнал особено внимание. Освен това комикът забравял да пие течности и така се стигнало до бъбречната криза. За радост на самия Геро и на многобройните му почитатели, лекарите успели да овладеят положението. Актьорът вече се чувства добре и дори си е вкъщи.

Преди повече от 15 години Герасим Георгиев претърпя тежка катастрофа, която едва не коства живота му. Пътнотранспортното произшествие обаче остави сериозен отпечатък върху живота му. Заради преживяния стрес той започна ударно да качва килограми. Πpизнaвa, чe пpoбвa вcяĸaĸви мeтoди зa oтcлaбвaнe, нo зa cъжaлeниe без особен резултат. Наднорменото тегло от своя страна му създава проблеми с кръвното и сърцето.

Сега Геро чака с нетърпение да се качи отново на сцената след принудителното 3-месечно затваряне на театрите заради пандемията от коронавирус. В края на юни актьорът ще вземе участие в театралния фестивал „София Моно“ в парка на Военна академия. Заедно с Малин Кръстев, Василена Атанасова и Христина Караиванова ще изиграе един „Стрийптийз покер“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *