Говори се, че… Слави Трифонов вече има нова любов

„Слави е хубав мъж, който заслужава да има до себе си жена, която да го кара да се чувства 100% уверен и обичан мъж.“ Това признава пред „България Днес” плеймейтката Вероника Илкова. Еротичната моделка атакува кастинга на Трифонов „Мис Левски Г“, опитвайки се да впечатли гологлавия шоумен и журито със своите форми, размисли и умения, пише facenews.bg

„Трифонов е изключително интелигентен и начетен мъж, с интелект и професионален телевизионер. Отношенията ми с него са свързани с проекта. С него се работи лесно и е приятно да общуваш отблизо с толкова голям човек. Всеки има предначертана съдба“, уклончиво отговаря Вероника на въпроса дали тя е жената, която трябва да направи тв водещият стопроцентов уверен и обичан мъж.

Илкова се записва на кастинга за конкурса за красота на 7/8 ТВ в същия ден, в който печели титлата „Кралица на фитнес туризма” във Велинград. След като повече от 15 години усилено се занимава със спорт, инструктор е по аеробика и успява да се пребори с булимията, Вероника се окичи с короната.

Докато тече кастингът на Слави, Вероника атакува нов конкурс – „Фитнес бикини”, който събира най-добрите бодибилдърки у нас. Наред с това Вероника Илиева стигна и до кулинарното предаване „Мастършеф”. Готвенето е нейна страст, но тя не успя да впечатли журито. Била е одобрена и за участие в „Игри на волята”, но тъй като е невъзможно да участва в два проекта едновременно, решила да се състезава догодина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *