Горещи снимки в „Плейбой“ отварят пътя на ЛиЛана към големия бизнес (18+)

Лилана изгрява като певица през 2002 година с имиджа на Лолита. Записва дует с рапъра Снууп Дог. Води предаване по музикалната телевизия ММ. Прави дует „Ел Ей“, който се разпада след първата записана песен „Ледено студено“.

Влиза в къщата на „ВИП Брадър“. Завършва Националната стопанска гимназия с отлична диплома и немски език, заминава по австрийска програма за Виена. Завършва икономически науки в НБУ и в края на образованието си кандидатства за магистратура в London school of economics.

След гореща фотосесия в списание „Плейбой“ тя става особено близка с олигарха Васил Божков, срещу който тече в момента мащабно разследване.

През 2009 г. в интервю я питат дали е любовница на Васил Божков. Тя отговаря: „Любовница? Може да съм му гадже (смее се). Аз не мога да бъда любовница. Аз мога да бъда сериозно гадже на някого. За моя личен живот почти нищо не се знае, защото не обичам да говоря за него. Щастлива съм, чувствам се добре с човека до мен. Чуваме се по 10 пъти на ден, ако се случи нещо хубаво или лошо, първо за него се сещам. Годините, в които съм с него, бяха важни и за моето развитие. Важна беше средата, а той беше моята среда.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *