Григор Димитров остана без книжка в Монако

Звездата на българския тенис Григор Димитров си навлече проблеми с полицейските власти в Монако. Българинът и друг елитен тенисист – Данил Медведев, са били хванати в събота от полицията в княжеството да шофират с превишена скорост и временно са със спрени права да шофират.

Това е станало следобед, като двамата не са били единствените нарушители. Общо 10 души са карали по-бързо от разрешеното и са били задържани. Всички спрени автомобили са с регистрация в Монако.

На 20-километровата отсечка максималната разрешена скорост е 110 км/ч, а Димитров и Медведев са уравлявали луксозните си автомобили с между 160 и 180 км/ч. Глобата за подобно провинение е 750 евро.

Първоначално полицаите не са разпознали известните тенисисти, но идентичността им бързо е била установена. Пътят, по който те са карали, свързва академията на треньора Патрик Муратоглу край Ница и Монте Карло, където живее Григор.

Българинът е шофирал с превишена скорост на връщане от демонстративния турнир на Муратоглу, където в събота спечели срещу французина Никола Маю.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *